REC

Live project monitoring

Realtime inzicht in de voortgang van het project

De situatie op de bouwplaats verandert met de dag. Live monitoring biedt u de mogelijkheid om op elk moment precies te kunnen zien hoe het bouwproces ervoor staat. Ook kunt u er voor kiezen de live beelden te delen via een projectwebsite of social media om zo geïnteresseerden meer te betrekken bij de vorderingen van het bouwproject.

Bouwcam op bouwplaats

Project monitoring

Soms kunt u niet fysiek aanwezig zijn op de bouwplaats, maar wilt u toch de huidige stand van zaken weten. Of u wilt tijdens een bouwvergadering laten zien hoe het bouwproject vordert. Met een live stream vanaf de bouwplaats heeft u altijd en overal zicht op de actuele situatie van het project. Hierdoor kunt u sneller reageren op eventuele veranderingen, beter onverwachte problemen oplossen en daarnaast scheelt u ook gewoon reistijd naar de bouwplaats.

Still uit timelapse video plaatsing brug Cuijk-Mook

Live events

Bij spectaculaire gebeurtenissen,  zoals het inschuiven van een tunnel of het inhijsen van een brug, worden onze live streams vaak ingezet om te voorkomen dat mensen op dit soort momenten massaal  naar de bouwplaats komen. Via onze live streams kunnen mensen wel gewoon meekijken, maar dan veilig met hun laptop vanaf de bank.

En mocht er zich bij zo’n “live event” een calamiteit voordoen, dan kan de live stream, het beeldarchief en een eventuele terugspoel-mogelijkheid via een druk op de knop direct door u uitgeschakeld worden.