Gaat u iets moois bouwen?
bekijk dan hier de voorbeelden van onze timelapse video's

Timelapse video

U heeft vast wel eens een timelapse video van een wolkenlucht of een groeiende plant gezien. Timelapse video's zijn bijzonder geschikt om langdurende processen versneld weer te geven. Een timelapse video is dan ook een prachtige manier om een heel bouwproject in enkele minuten in beeld te brengen.

 

Handmatige fotoselectie voor het mooiste resulaat

Alle foto's die door onze camera zijn vastgelegd, worden door ons stuk voor stuk beoordeeld en uitgezocht. Foto's met bijvoorbeeld druppels op de lens of reflecties van de zon halen we ertussen uit. Maar ook de periodes waarin er weinig te zien is, zoals vakanties worden door ons verwijderd. Op deze manier zorgen we voor het mooiste eindresultaat.

 

Voorbeelden

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze timelapse video's, maar u kunt ook een kijkje nemen op ons Vimeo-overzicht.

Timelapse video - PRA Health Sciences

Voor het Amerikaanse PRA Health Sciences maakten wij al eerder timelapse video's van hun nieuwbouwprojecten in Groningen en Assen. Ditmaal bouwden zij een extra laboratorium voor geneesmiddelenonderzoek van 3000 m2.

Het complete bouwproject van 13 maanden is hiernaast te zien in een video van 2 minuten.

Timelapse video - R10 Fontys - Eindhoven

Op de campus Rachelsmolen van Fontys Hogescholen in Eindhoven werd een nieuw gebouw neergezet van 4 verdiepingen.

Op de timelapse video is mooi te zien hoe tijdens de 27 maanden durende bouw het eerste deel als prefab wordt opbouwd en dat daarna alle gevelplaten en ramen in het casco worden geplaatst.

Timelapse video - Onderdoorgang Elst

Om de verkeersveiligheid te vergroten hebben PriaRail en de gemeente Overbetuw besloten om de spoorwegovergang in Elst te vervangen door een onderdoordoorgang. In Augustus 2020 werd in een weekend de oude overgang verwijderd en de nieuwe de onderdoorgang op zijn plek gereden.

Wij verzorgden de live stream en maakten achteraf deze timelapse video.

Timelapse video - Amsterdam CS

Het stationsgebied aan de centrumzijde van Amsterdam Centraal wordt vernieuwd. Het water voor het station wordt groter en eronder komt een fietsenstalling voor 7000 fietsen. Het hele project zal ongeveer vijf jaar gaan duren.

Wij maakten alvast een timelapse video van het eerste jaar.