Gaat u iets moois bouwen?
bekijk dan hier onze mogelijkheden voor een online beeldarchief

Beeldopslag

Onze camera's laten niet alleen live beelden zien, maar ze kunnen ook foto's en videobeelden van uw project bewaren in een uitgebreid beeldarchief. Dit stelt u in staat om terug te gaan in de tijd en specifieke momenten of gebeurtenissen terug te kijken en te analyseren. Of het nu gaat om het controleren van de bouwkwaliteit, de naleving van gemaakte afspraken of het onderzoeken van incidenten, ons beeldarchief biedt een gedetailleerd overzicht van de bouwgeschiedenis.

 

Foto-archief

De Bouwwebcam neemt elke 10 minuten een foto van de bouwplaats en slaat deze op in een online beeldarchief. Deze foto's zijn niet alleen handig om achteraf een timelapse video van het bouwproject te maken, ze zijn ook erg geschikt om bepaalde momenten terug te kunnen kijken. Via het online foto-archief kunt u specifieke momenten met slechts een paar klikken snel terugzoeken.

 

Video-archief (tot 30 dagen)

Naast het bewaren van foto's kunnen onze camera's ook de live videobeelden opslaan. Dit is handig als u bepaalde situaties wilt terugkijken waarbij fotomateriaal alleen ontoereikend is. Via een afgeschermd online dashboard bent u in staat om zelf tot 30 dagen videobeelden terug te spoelen, te bekijken en eventueel te dowwnloaden.

 

Hieronder een aantal voorbeelden van het beeldarchief van een eental afgeronde projecten:

 

>> Gemeente Amsterdam - Herinrichting stationsgebied (foto-archief 27 maanden)

 

>> Isala Ziekenhuis - Nieuwbouw Meppel (foto-archief 24 maanden)

 

>> Gemeente Midden Groningen - Nieuwbouw stadhuis (foto-archief 24 maanden)